Ik ken Femke als een zeer gedreven trainingsacteur met oog voor de deelnemer en een grote betrokkenheid tijdens de training én in het voortraject.

(Pieter de Jager Communicatie Trainer Coach Trainingsacteur.)

Femke is nauwkeurig voorbereid op haar taak als trainer en als acteur.Ze houdt de sfeer luchtig en heeft snel het vertrouwen van de groep. Ik werk erg graag met haar!

(Miriam Kuijpers directeur Sunny Training.)

Femke is een heel fijne collega om mee te werken vanwege haar professionalisme in een no-nonsense stijl, haar betrokkenheid en aanstekelijk enthousiasme. In haar werk raakt ze meteen aan de kern van de vraag. Ze biedt de deelnemers een veilige omgeving waarin echt geleerd kan worden.

(Hans Koenis Training en Coaching.)

Femke kan snel schakelen, begrijpt alle concepten en modellen die we als trainers hanteren, kan elk gewenst gedrag goed oproepen en neerzetten, goede professional om mee samen te werken, heerlijk! Geweldig mens om mee samen te werken, is leuk, spontaan, begrijpt snel, charmant, heeft veel voelsprieten, is erg flexibel, aanpasbereid en vooral…heeft humor !

(Edger Gubbels en Partners Mens en Organisatieontwikkelaars.)

Femke traint/acteert met energie, flexibiliteit, kennis en zorgvuldigheid, zonder het overzicht kwijt te raken. Dit alles tot doel dat de cursist tot zijn recht komt en de mogelijkheid krijgt om te oefenen/leren in een veilige omgeving.

(Gerda Pouli Trainingsactrice.)

Femke is een heel fijne actrice om mee samen te werken als trainer. Ze is flexibel, staat open voor feedback en maatwerk, en denkt actief mee in hoe we de rollenspellen tijdens de trainingen nog beter kunnen laten aansluiten. Haar acteerspel wordt door deelnemers als heel waardevol ervaren. Geeft net dat beetje extra en maakt het realistisch

(Noreen van Haaster Trainer MEE Amstel en Zaan)

Ik heb Femke leren kennen als een deskundige en creatieve trainingsacteur die als ‘side-kick’ voor mij een bijzonder waardevolle bijdrage levert in het realiseren van de trainings doelen.

(Peter van Biemen Senior Adviseur Trainer & Supervisor BMC Advies.)

Femke leeft zich goed in en gaat mee in het gesprek door juist de cursist dat te laten ervaren waardoor er extra bewustwording ontstaat. Mooie samenwerking en voor mij een hele prettige aanvulling.

De managers hebben het daadwerkelijk oefenen van deze sollicitatiegesprekken als zeer waardevol ervaren.

(Lillian Eijkelkamp, Trainer Businessflow.)